CCR Residence


Comision 0% la achizitionarea apartamentului

 

CCR Residence  este noul proiect imobiliar dezvoltat in zona Popas Pacurari, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.

Imobilul P+2E+M cuprinde, un numar de 16 unitati, apartamente cu 1 2 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate.

Apartamentele au fost gandite sa se incadreze pentru cota de 5% TVA si sa poata beneficia de finantare in cadrul programului Prima Casa, avand suprafete cuprinse intre 34mp si 77 mp si preturi incepand de la 30000 euro , dispunand si de locuri de parcare pentru toti rezidentii ansamblului.

Complexul ofera spatii generoase, amenajate modern, cu bun gust, indiferent ca vorbim de garsoniere pentru cei tineri, sau de apartamente cu 2 si 3 camere, cu balcoane sau terase spatioase, pentru familii mai numeroase.

Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E+M, ofera, pe langa siguranta, si avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, intr-o zona rezidentiala noua, in plina dezvoltare, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate, acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun.Oferte ale acestui proiect


Vanzare
Apartament 2 camere 55m2
Zona : Păcurari
Preț : 45000€
Vanzare
Apartament 3 camere 75m2
Zona : Păcurari
Preț : 58000€
Vanzare
Apartament 1 camere 39m2
Zona : Pacurari Blocuri Noi
Preț : 34000€
Oferte ale acestui proiect:

Agent

Stefan Ciofu

Consilier vanzari responsabil de Proiecte Rezidentiale


Telefon mobil:
0771606508
stefan.ciofu@unuimobiliare.ro

Contacteaza-ne