Carol Residence Copou


Comision 0%! 

Finantare inclusiv prin rate dezvoltator sau credit!

 

Preturi incepand de la 44.000e pana la 82.000e cu suprafete cuprinse intre 38m – 70mp.

Finalizat in 2018!

 

CAROL RESIDENCE, un proiect imobiliar elegant și modern, creeat de către dezvoltatori ce au reușit să livreze pe piața imobiliară ieșeană sute de locuințe, bine concepute, la prețuri accesibile, încă din anul 2006. 

Amplasamentul ideal față de punctele de interes major și a mijloacelor de transport în comun care se află la o distanță foarte mică față de imobil, face ca achizitionare unui apartament sa fie foarte pretabil spre INCHIRIAT.

 

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului.

 Ansamblul va cuprinde 5 constructii cu regim de inaltime P+6E+Pod. Ridicate pe cadre, cu inchiderea peretilor din caramida Porotherm, blocurile respectã cele mai exigente cerințe în materie de construcții.    

 Confortul termic este asigurat, pe exterior de izolatia de 10cm, tencuita cu decorativa CAPAROL si de tamplaria PVC - VEKA, 6 camere cu 3 randuri de sticla. Casa scarii va fi placata cu granit si balustrade din fier forjat, iar accesul catre etajele superioare va fi asigurat de lift marca Schindler.

 

Va asteptam sa-l vizionam impreuna.Oferte ale acestui proiect


Vanzare
Apartament 2 camere 65m2
Zona : Copou
Preț : 68000€
Vanzare
Apartament 2 camere 57m2
Zona : Copou
Preț : 61500€
Vanzare
Apartament 2 camere 61m2
Zona : Copou
Preț : 64011€
Oferte ale acestui proiect:

Agent

Flavius Sfabu

Agent responsabil de zona Copou


Telefon mobil:
0770273857
copou@unuimobiliare.ro

Contacteaza-ne