Spectrum Residence-Targu Cucu


Comision 0% pentru cumparator

 

O locuință nouă este cu adevărat valoroasă atunci când nu reprezintă doar un simplu spațiu de locuit ci un cămin în care confortul, flexibilitatea, siguranța și eficiența energetică sunt la ele acasă. Acestea sunt principiile pe care se bazează conceptul Smart Home care stă la baza Ansamblului Rezidențial Spectrum Apartments.

În cadrul acestui proiect inovativ, îmbinăm cu adevărat tehnologiile de ultimă generație pentru a asigura cel mai bun confort pentru voi, cei care doriți să adoptați un stil de viață modern la voi acasă. Arhitectura modernă și tehnologiile smart care pun în valoare aceste spații noi de locuit conturează toate condițiile unui adevărat proiect în care să vă placă să locuiți pe termen lung.

Într-o locație ultra-centrală, aleasă special pentru a vă avantaja din toate punctele de vedere, la Spectrum Apartments veți putea beneficia de o gamă variată de facilități smart care asigură confortul și siguranța voastră și a familiei.

Investițiile permanente în echipamentele și facilitățile inteligente, drumurile de acces bine amenajate și distanța avantajoasă pentru locuitori în raport cu cele mai populare puncte de interes din Iași recomandă proiectul nostru în fața voastră, a persoanelor care vă doriți un stil de viață modern, flexibil și confortabil chiar la voi acasă.

La Spectrum Apartments, mizăm pe patru principii esențiale care asigură condițiile unui adevărat proiect în care să vă placă să locuiți pe termen lung: CONFORT/ SIGURANȚĂ / FLEXIBILITATE /  EFICIENȚĂ ENERGETICĂ.Oferte ale acestui proiect


Oferte ale acestui proiect:

Agent

Stefan Ciofu

Consilier vanzari responsabil de Proiecte Rezidentiale


Telefon mobil:
0771606508
stefan.ciofu@unuimobiliare.ro

Contacteaza-ne